top of page

Hallitus 2021

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, olet halukas yhteistyöhön tai sinulla ilmenee mitä tahansa kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä. Vastaamme mielellämme.

Henri Rosenström

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja (PRES) johtaa ja edustaa kamaria erilaisissa kokouksissa ja tilaisuuksissa. Ota yhteyttä pres.jciespoo@gmail.com.

Henri%25202_edited_edited.jpg
Olli.jpg

Olli Mäkelä

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja (DP) vastaa  jäsenhankinnasta ja valmistautuu tulevaan hallitusvuoteen. Ota yhteyttä dp.jciespoo@gmail.com.

0-3.jpeg

Kaisa Kuusinen

Yhteiskuntalohkon johtaja/

Myyntijohtaja

Yhteiskuntalohkon johtaja (COM) vastaa kamarin yhteiskuntasuhteista ja projekteista. Myyntipäällikkö (BUS) vastaa kamarin yhteistyökumppanuussuhteista, niiden kehittämisestä ja myyntitiimin johtamisesta. Ota yhteyttä com.jciespoo@gmail.com.

Ida Heino

Tiedottaja

Tiedottaja (LIO) vastaa kamarin sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Ota yhteyttä lio.jciespoo@gmail.com.

Kimmo (2).jpg

Kimmo Kuusela

Sihteeri/ Rahastonhoitaja

Sihteeri (SECY) ja rahastonhoitaja (TREAS) tukee kamarin hallintoa ja vastaa kamarin raha-asioiden hoitamisesta. Ota yhteyttä secy.jciespoo@gmail.com.

Emilia%20(3)_edited.jpg

Emilia Aaltonen

Kansainvälisyyslohkon johtaja

Kansainvälisyyslohkon johtaja (INT) vastaa kamarin kansainvälisten kokousten markkinoinnista ja twinning-toiminnasta. Ota yhteyttä int.jciespoo@gmail.com.

Ida3_edited_edited.jpg

Jyrki Luukko

Tapahtumavastaava

Tapahtumavastaava (LOM) vastaa tapahtumien järjestämisestä kamarissa ja eri kamareiden kesken. . Ota yhteyttä lom.jciespoo@gmail.com.

lauri.jpg

Lauri Vuoristo

Edellinen puheenjohtaja

Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) vastaa toiminnan raportoinnista ja kamarin palkinnoista. Ota yhteyttä jciespoo@gmail.com.

bottom of page