top of page

Minun Kaupunkini-värityskirja 

Värityskirja 2021 on Espoon Nuorkauppari Ry:n koordinoima yhteiskunnallinen projekti, jonka tarkoituksena on luoda kaikille Espoon ekaluokkalaisille jaettava värityskirja. Värityskirja esittelee ekaluokkalaisille Espoota ja alueen yrityksiä värityskuvien- ja tehtävien muodossa.

 

Projekti starttaa keväällä 2021ja tätä sivustoa päivitetään projektin etenemisen mukaan.

Mitä?

Värityskirja tarjoaa Espoon ekaluokkalaisille hauskan tavan tutustua kotikaupunkiinsa ja alueen yrityksiin väritystehtävien muodossa.

Milloin?

Projekti starttaa huhtikuussa 2021 ja värityskirjat luovutetaan ekaluokkalaisille joulukuussa 2021.

Ota Yhteyttä

Lähde mukaan tekemään hyvää.  Ostamalla sivun tai aukeaman saat positiivista näkyvyyttä yrityksellesi. Kysy tarkempia lisätietoja sähköpostilla osoitteesta kimmo.kuusela@jci.fi

Tietoa meistä

Espoon Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten 18-40-vuotiaiden aikuisten yhteisö, joka tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuden kehittää työelämätaitojaan ja laajentaa sosiaalisia verkostojaan. Olemme  Suomen Nuorkauppakamarit ry:n paikallisyhdistys ja teemme laaja-alaista yhteistyötä muiden paikalliskamarien kanssa esimerkiksi järjestämällä yhteisiä koulutuksia ja tapahtumia. Olemme aktiivisesti mukana myös kansainvälisessä Twinning-nuorkauppakamaritoiminnassa.

bottom of page