top of page
Performance Meeting

Hyvä Henkilöstöjohtaja!

Loistavaa, että olet halukas osallistumaan tempaukseen!  

Aivan ensimmäiseksi tee profiili
Work Pilots -palveluun.

Saat vapaat kädet päiv
än (min. 5h) ohjelmaan, mutta alla esimerkki rakenteesta 


1) Käy heti opiskelijan tavatessasi läpi vielä päivän ohjelma, jonka olet myös jo Work Pilotsissa ilmoituksen/tilauksen yhteydessä kuvannut. Mitä päivän aikana tehdään?

 

2) Voit jakaa päivän esim. puoliksi 

  • Opiskelija voi tehdä suoritteita palkkansa eteen. Minkä tehtävän opiskelija voisi osata tehdä jopa sinua sutjakammin?

  • Voisitte tehdä jotain yhdessä ja kertoa ohessa, mitä kaikkea muuta teet työssäsi

 

3) Aivan päivän lopuksi on hyvä kertoa työmahdollisuuksista tulevaisuudessa. Jos opiskelija vaikuttaa kiinnostavalta rekrytointimielessä, niin kannattaa luonnollisesti vaihtaa yhteystiedot.
 

Mahdollisissa teknisissä ongelmatilanteissa auttaa Work Pilotsin support https://workpilots.zendesk.com/hc/fi 

Projektia koskeavat kysymykset voit osoittaa sinuun yhteydessä olleeseen Espoon Nuorkauppakamarin (Paikalliskamari) edustajaan, joka auttaa mielellään kaikin puolin!

Päivä johtajana –projektin lanseerauksessa opiskelijoille yksittäiset yritykset eivät näy, vaan vasta Work Pilots -palvelussa. Neuvottelemme ainejärjestön kanssa tempauksen aikaisesta markkinoinnnista sekä jälkimarkkinoinnista. 
 

Espoon nuorkauppakamari ei vastaa päivän aikana mahdollisista vahingoista. Emme edellytä osallistuvalta yritykseltä, että vakuutus kattaisi 1 päivän aikaisen työskentelyn, sillä lähtökohtaisesti kaikilla opiskelijoilla on tapaturmavakuutus omasta takaa. Voi olla hyvä tarkistaa, että korvaako vakuutuksenne lyhytaikaisen työntekijän aiheuttamat mahdolliset vahingot.

Kyseessä on urakka. Päivän hinta on 250€ + ALV, josta 50€ menee opiskelijalle urakkapalkkana ja lopuilla tuotoilla Espoon Nuorkauppakamari ja Work Pilots kattavat projektin fasilitoinnin kustannukset. Opiskelijoille on kerrottu, että kaikki päivän aikainen on luottamuksellista, mutta jos on tarvetta tehdä erillinen salassapitosopimus, niin siitä olisi hyvä kertoa ilmoituksessasi Work Pilotsissa.

 

Jos haluat tehdä postauksen sosiaaliseen mediaan, niin voit käyttää esim. alla olevia hashtageja.  

#päiväjohtajana   

#nuorijohtaja   

#huomisenjohtajuus   

#leadership   

#sdg   

#vastuullisuus   

@-oppilaitos eli tässä tapauksessa Aalto-yliopisto 

@-yrityksesi 

@paivajohtajana   

@jciespoo  

@jcifinland 

Päivä HR-johtajana

Espoon Nuorkauppakamari järjestää "Päivä HR-johtajana" -tempauksen syyskuussa 2022. Päivä on suunnattu Aalto-yliopiston kandivaiheen opiskelijoille, joilla mahdollisuus päästä seuraamaan HR-johtajan työpäivää. Johtajat ja opiskelijat valitsevat toisensa itsenäisesti WorkPilots-alustalla. Espoon Nuorkauppakamari tekee kuitenkin kaikkensa, että vähintään 3-5 paria muodostuisi.

bottom of page