top of page
1_edited_edited.jpg

Mysteerigolf & kesäjuhlat

Alue A:n golfmestraruuskisa sekä kesäjuhla mysteeri-teemalla. Golf on urheilulajina täysi mysteeri. Vaikka kuinka paljon lajia harrastaa, niin se yllättää harrastajatkin aina. Vielä oudompi yhtälö se on niille, jotka eivät sitä harrasta. Hyppää siis mukaan ensimmäistä kertaa järjestettävään ENKK:n Mysteerigolfiin ja Mysteeri-kesäpäiville! Tapahtuma saa ensi-iltansa 10.8.2024. Tästä et halua jäädä paitsi.

Mitä:

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kamarilaiset niin Espoosta, A-alueelta kuin muistakin kamareista. Starttaamme tapahtuman Mysteerigolf-kierroksella upeissa Bodominjärven maisemissa hienolla Master Golf -kentällä Espoossa.

Varsinaisen golf-kierroksen jälkeen alkavat kesäjuhlat, jotka huipentuvat Mysteeri-kesäjuhliin. Ohjelmassa on kolmen ruokalajin illallinen ja kutkuttava mysteeri, johon jokainen osallistuja pääsee osallistumaan illan aikana. Mysteeri-teema paljastetaan vieraille illalisen aikana. Tule viettämään mukavaa kesäpäivää kanssamme.

Missä:

Golf-kilpailu Master Golfissa ja illallinen Bodomin Kartanossa.
Osoite: Bodominkuja 7, 02940 Espoo

Milloin:

10.8.2024. Golf-kilpailun lähdöt ovat 9.50-10.50 välillä. Kierrosten jälkeen klubitalolla on mahdollisuus laittautua ja siirtyä siitä suoraan Bodomin Kartanoon juhliin. Kesäjuhlat alkavat kello 17 Bodomin Kartanossa.

Hinta:

Golfkierroksen hinta on 63 euroa ja se maksetaan suoraan kentälle. Illallisen hinta on 75 euroa.

Illalliskortin menu:
Alkuun: Kartanon täyteläistä tomaattikeittoa ja grillattua vuohenjuustoa (VL, G) Oman uunin leipää ja voita (L, saatavilla G)
Pääruoka vaihtoehto1: Kotimaista marmoroitua naudan ulkofileetä, pariisinperunoita, kasvispaistos ja hollandaisekastiketta (L, G)               TAI

Pääruoka vaihtoehto 2:  Gratinoitua fenkolia, pariisinperunat, karamellisoitua porkkanaa ja hollandaisekastiketta (L, G)
Jälkiruoka: Suklaanärhi; kahdensuklaankakkua ja mascarponesitruunacremeä (L) Kahvia, teetä

Ilmoittaudu tästä linkistä.

bottom of page