top of page

Jokainen lapsi on lahjan arvoinen


Joulupuu Hyväntekeväisyyskeräys kauppakeskus Sellossa

Kaikissa perheissä jouluaatto ei ole pelkkää lahjasadetta. Monien perheiden talous on ahtaalla ja vähävaraisten, apua tarvitsevien lapsiperheiden määrä on kasvanut pitkään kestäneen taantuman myötä. Siksi hyvälle tahdolle on suurempi tilaus kuin koskaan. Auttaakseen vaikeassa tilanteessa Espoon Nuorkauppakamari järjestää tänäkin vuonna jo perinteeksi muodostuneen Joulupuu-keräyksen.

Espoossa keräys toteutetaan tänäkin vuonna yhteistyössä Espoon sosiaalitoimen ja Kauppakeskus Sellon kanssa. Keräysajankohta on 28.11.-11.12.2016., eli nyt on taas mahdollisuus osallistua iloisen joulumielen luomiseen.

Taustaa Joulupuukeräyksestä

Joulupuu on Espoon Nuorkauppakamarin hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka muuten jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Viime vuonna ENKK:n keräyksessä saatiin noin 2200 lahjaa espoolaisille lapsille ja 250 lahjaa Kirkkonummella. Keräys on järjestetty Espoossa ja Kirkkonummella jo vuodesta 2008 lähtien.

Joulupuu-keräys järjestetään ympäri Suomea paikallisten nuorkauppakamarien toimesta. Vuonna 2015 keräys tuotti mahtavat 50 000 lahjaa ympäri Suomen. Suomalaisten halu auttaa on suuri! Tunnelma viime vuonna Sellon keräyspisteellä oli lämmin ja lahjoittajia oli paljon. On ilo huomata, että keräyksestä on tullut monella espoolaiselle joka vuotinen perinne!

Lisätietoja Joulupuu keräyksestä löytyy Facebookista https://www.facebook.com/joulupuu/

ja Espoon keräyksestä https://www.facebook.com/JoulupuuEspoo

bottom of page