top of page

Espoon Nuorkauppakamari 50 vuotta


Espoon Nuorkauppakamari ry - JCI Espoo perustettiin 29.5.1968 Espoon Otaniemessä. Tänä vuonna kamari täyttää upeat 50 vuotta ja jatkaa toimintaansa positiivisella, oranssilla energialla. Aktiivisten jäsenten toiminnalla olemme saavuttaneet paljon. #orangeactions

Espoon Nuorkauppakamarin toimintaan on kuulunut vuosien varrella monenlaisia tilanteita ja tapahtumia. Kamari on ollut perustamassa ja tukemassa muita nuorkauppakamareita, tehnyt tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja toteuttanut vaikuttavia, yhteiskunnallisia projekteja. Vuosia on kuitenkin yhdistänyt positiivinen yhteishenki ja tekemisen meininki, unohtamatta upeita juhlia ja hauskanpitoa. Tarinoita siis riittää. Tulemmekin julkaisemaan juhlavuoden kunniaksi tarinoita kamarin toiminnasta 50 vuoden varrelta. #enkk50vuotta

Tänä vuonna teemme kamaritoimintaa entistä näkyvämmin ja isommin koko toiminta-alueellamme, Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Haluamme olla vetovoimaisin ja halutuin toimija sekä jäsenille että yhteistyökumppaneille. Tulemme järjestämään monipuolisia ja laadukkaita projekteja, kiinnostavia koulutuksia, hauskoja ja innostavia tapahtumia. Teemme juhlavuodesta sellainen, joka muistetaan pitkään. Merkittävin projekti ja tapahtuma onkin Espoon Nuorkauppakamarin 50-vuotisjuhlat. Ne järjestetään lauantaina 26.5.2018. Teemme juhlista ikimuistoiset ja kutsumme mukaan kaikki nuorkauppakamarilaiset, ystävät vuosien varrelta. Onnea ENKK 50 vuotta!

PRES Sanna Raikaa

Espoon Nuorkauppakamari

bottom of page