top of page

Espoon Nuorkauppakamari mukana ideoimassa Tammelan kunnalle myyntistrategiaa


Espoon Nuorkauppakamarista lähti innostunut tiimi kilpailemaan muita Nuorkauppakamareita vastaan Tammelan Kaukjärven yritystonttien myynninedistämiskilpailussa. Ideana oli keksiä mahdollisimman erottuva ja toimiva toimenpidesuunnitelma Tammelan kunnalle tonttien markkinointia ja myyntiä ajatellen.

Espoon tiimin tuotos tuli kilpailussa kolmanneksi, ja sai erityiskiitoksen sen konkreettisuudesta ja hyvistä, toimivista ideoista. Suunnitelmaan koottiin ideoita sosiaaliseen mediaan, tapahtumaviikonloppuun, sekä muuhun näkyvyyteen liittyen. Tiimi sai myös kiitosta parhaasta pohjatyöstä, jota esitystä ja suunnitelmaa varten oli tehty. Mahdollisten ostajien profilointi ja alueen yritysten yhteistyökuvioiden suunnitteleminen oli osana suunnitelmaa.

Espoon tiimissä oli mukana viisi jäsentä: Sanna Raikaa, Yasmin Forbes, Mikko Nikander, Maiju Heinonen sekä Teemu Harakka. Tiimiläisten erilaiset taustat ja kokemukset työelämässä toivat yhteen paljon toteutuskelpoisia ideoita. Arvovaltaiseen tuomaristoon kuului Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson, sekä viisi muuta alueen edustajaa.

“Mielestäni julkinen sektori voisi ehdottomasti useamminkin käyttää hyödyksi Nuorkauppakamareiden osaamista ja intoa ideoida. Kilpailu oli kiinnostava ja innostava, ja olemme tyytyväisiä sijoitukseemme, vaikka voitto tietenkin oli tähtäimessä. Muut joukkueet olivat myös keksineet mahtavia ideoita. Yllättävän erilaisia suunnitelmia oli tiimien välillä luotu.” -Yasmin Forbes, Espoon tiimin jäsen.

Tammela sijoittuu keskelle kolmea kasvukeskusta, ja alueella on potentiaalia yrityksille muun muassa elintarvike, puu-, rakennus- ja metalliteollisuusalalla. Tammelan parhaat edut ovat aktiivinen yrittäjäverkosto, sijainti ja edulliset tontit. Tammelan kunnan ketteryys ja ystävällinen palvelu lupaviidakossa on erinomainen etu alkavalle yrittäjälle. Kaikki palvelut ovat lähellä.

Espoon Nuorkauppakamari ry (ENKK) on perustettu vuonna 1968 ja viettää tänä vuonna 50. juhlavuottaan. Nuorkauppakamari on kansainvälinen johtamis-, oppimis- ja kehittämisjärjestö ja jäsentensä kontaktiverkosto. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoja, sosiaalista pääomaa ja yrittäjyyttä. Haluamme edistää jäsenten työelämätaitoja.

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille. Jäsenistö Suomessa sekä kansainvälinen toiminta tarjoavat erinomaiset puitteet kontaktiverkkojen luomiseen. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenistöön kuuluu noin 5000 vaikuttajaa.

Yasmin Forbes Yksilölohkon johtaja 2018 Espoon Nuorkauppakamari


bottom of page