top of page

ENKK <3 Hissit
”Odottavan kutkuttava fiilis. Taustalla voisi soida vaikka Marvin Gayen Sexual Healing ja ilmastointi säädetty +23 astetta Celciusta. Toisessa käsipuolessa kivaa seuraa ja toisessa pullo Pinot’ta tunnelmaa tuomaan.”


Näin unelmiensa hissimatkaa luonnehti yksi yritysyhteistyömme kyselyyn vastanneista. Kukapa olisi arvannut, että hissitunnelmaa voisi kuvailla näinkin! Emme tietystikään sisällyttäneet tätä vastausta lopulliseen raporttiimme yritykselle, koska halusimme antaa itsestämme ammattimaisen ja hyvän kuvan. Ilmeisesti onnistuimme siinä varsin hyvin heiltä saamamme palautteen perusteella!


Teimme siis keväällä Espoon Nuorkauppakamarin vuoden ensimmäisen yritysyhteistyön mm. hissien visuaalista ilmettä parantavan Hissi-Design Finlandin kanssa. Tavoitteemme oli saada heille uusia ideoita hissien sisustuksiin eri ympäristöihin. Hyödynsimme verkostoamme ja teimme kyselyn JCI-kollegoillemme A-alueella eli pääkaupunkiseudulla. Lisäksi pidimme projektitiiminne kesken ideapalavereita, joissa sai esittää kaikkein lennokkaimmatkin ajatuksensa.


Vastauksissa korostui suomalaisten vaatimaton luonne: useimmiten toivottiin ”perushissiä”, joka olisi siisti, turvallinen ja väljä. Saimme lisäksi paljon avoimia vastauksia ja niissä korostuivat valaistus, peilit, miellyttävä musiikki, kuvitus ja informatiivisuus. ”Jiiceet” olivat selkeästi panostaneet vastauksiinsa ja antoivat meille paljon inspiraatiota jatkokehitykseen Hissi-Designille. Kiitos siitä kaikille teille vastanneille!


Erityinen kiitos kuuluu kuitenkin tiimini jäsenille! Kuten edellisessä kirjoittamassani blogissa mainitsin, niin sain ottaa vastuulleni tämän yritysyhteistyön projektipäällikön tehtävän. Oli mahtavaa työskennellä muiden ”enkkiläisten” kanssa ja saada heiltä paljon kannustusta tähän ensimmäiseen vetämääni projektiin. Iloitsin huomatessani, kuinka kunnianhimoisesti projektiin suhtauduttiin ja kuinka paljon tiimiläiset olivat valmiita käyttämään siihen taitojaan ja aikaansa. Innostuneisuutemme astetta kuvasi hyvin projektin nimi Teamsissämme: ”ENKK <3 Hissit”.


Ja loppuun täytyy tietysti vielä kiittää Hissi-Design Finlandia mielenkiintoisesta projektista! Oli ilo työskennellä firman kanssa ja huomata, kuinka paljon heillä on osaamista hisseihin liittyen ja miten intohimoisesti he työtään tekevät. En voi muuta kuin suositella heitä! Itse ainakin tiedän nyt, mihin otan yhteyttä tarvitessani uutta ilmettä hissiin :)


Emilia Aaltonen

Entinen koejäsen, nykyinen jäsen

Comments


bottom of page