top of page

Espoon Nuorkauppakamari on alueen paras nuorkauppakamari


Maaliskuussa järjestetty A-alueen palkintogaala Porvoossa oli huikea menestys kamarillemme. Espoon Nuorkauppakamari voitti viisi palkintoa ja sai kunniamaininnan viime vuoden toiminnasta. Palkintojen merkitystä nostaa se, että A-alue käsittää Etelä-Suomen alueen Turusta Porvooseen ja on suurin alue sisältäen 21 nuorkauppakamaria. Palkintosateen kruunasi Espoon Nuorkauppakamarin valinta parhaimmaksi nuorkauppakamariksi alueella.


Paras nuorkauppakamari-palkinnon arvioinnissa tarkasteltiin mm. jäsenten osallistumista toimintaan ja toiminnan laatua useasta näkökulmasta. Saimme tämän palkinnon ensimmäistä kertaa kamarimme historiassa, kun tämä palkinto on jaettu A-alueella vuodesta 2010 lähtien. Lisäksi kamarimme voitti myös paras koulutustoiminta-palkinnon, missä arvioitiin erityisesti koulutustoimintamme laatua. Vuoden 2022 aikana jäsenemme pystyivät kouluttautumaan mm. debatoinnissa, johtamisessa ja viestinnässä.


Jäsenistämme Kimmo Kuusela ja Emma Lipiäinen voittivat henkilökohtaiset palkinnot vuoden 2022 toiminnasta. Kimmo Kuusela voitti Vuoden helmi-palkinnon, mikä annetaan parhaasta nuorkauppakamaritoiminnasta yksilötasolla alueella. Emma Lipiäinen sai Vuoden tulokas-palkinnon. Molemmat jäsenet ovat olleet todella aktiivisia ja tuloksellisia toiminnassaan. Lisäksi henkilökohtaisesti sain kunniamaininnan Alueen paras puheenjohtaja-kategoriassa.

Viime vuoden aikana teimme myös yhteistyötä erityisesti pk-seudun muiden nuorkauppakamareiden kanssa. Tästä toiminnasta saimme Together we are strong-palkinnon viiden muun pk-seudun nuorkauppakamarin kanssa yhteistyön aloittamisesta Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Vuoden 2022 aikana kävimme vierailulle kauppakamarilla tutustumassa heidän toimintaansa sekä osallistuimme heidän Johtajaklubi-tapahtumaan.


Viime vuoden puheenjohtajana olen erittäin tyytyväinen kamarimme toimintaan ja myös saadut palkinnot osoittavat toimintamme laadukkuuden. Tästä on hyvä jatkaa toimintaa eteenpäin!


Meidän joukkoon on myös mahdollista päästä mukaan. Kaikki 18-40 vuotiaat ovat tervetulleita mukaan. Ensiksi haetaan koejäseneksi ja osoittamalla aktiivisuutta pääsee jäseneksi. Hae koejäseneksi osoitteessa https://www.jcespoo.fi/haekoejaseneksi


Olli Mäkelä

puheenjohtaja 2022

Espoon Nuorkauppakamariコメント


bottom of page