top of page

Uutena Espoon Nuorkauppakamariin


Liityin vuoden alussa Espoon Nuorkauppakamariin. Miksi? Olin miettinyt jo jonkin aikaa, että tarvitsen uusia vaikutteita elämääni. Samassa työpaikassa ja samalla asuinalueella oli vierähtänyt lähes kaksi vuotta. Olin eräältä kaveriltani kuullut hänen positiivisista kokemuksiaan nuorkauppakamaritoiminnasta ja se oli yksi syistä, jotka siellä takaraivossa alitajuisesti päätöksentekoon vaikuttivat. 

Kaikki alkoi siitä, kun laitoin viestiä kamarin varapuheenjohtajalle Ollille. Juttelimme tämän jälkeen noin 40 minuuttia kamaritoiminnasta sekä siitä, mitä odotan siltä. Kaikesta paistoi läpi selvä tekemisen meininki, joten päätin liittyä ja minut hyväksyttiin koejäseneksi jo seuraavassa hallituksen kokouksessa. Minut lisättiin nopeasti kaikkiin viestintävälineisiin. Erityisesti jäi mieleen se, kun liityin porukan whatsapp ryhmään, niin minut toivotettiin lähes jokaisen jäsenen puolesta tervetulleeksi. Tuli totisesti tervetullut olo.


Koejäsenillä oli myös oma ryhmänsä ja siinä sain tietoa tulevista tapahtumista, joita maassa on muuten paljon ja jatkuvasti! Suomen Nuorkauppakamarit vaikuttavat erittäin aktiivisilta! Kuin korona-aikaa ei olisi olemassakaan. Osallistuin aluksi START koulutukseen, jossa hehkutettiin järjestön perusarvoja sekä tavoitteita, kerrottiin kokemuksista ja parhaista tavoista lähteä mukaan toimintaan. Ja tulipa toimintaa sitten lähdettyäkin. Osallistuin meidän webbisivuprojektiin. Olin mukana oman Espoon kamarin vuosikokouksessa, jossa pidin puheen. Tästä muutaman viikon päästä osallistuin alueellisen tason vuosikokoukseen. Tätä kirjoittaessani muutaman viikon päästä minua odottaa valtakunnallinen kokous ja kesäkuussa puolestaan sitten polkujuoksutapahtuma Espoon Oittaalla. 

Paljon on siis jo tapahtunut ensimmäisen kolmen kuukauden aikana. Toiminta on aktiivista ja ihmisillä on eteenpäinmenevä asenne kaikkeen tekemiseen. Voin suositella kaikille niille, joille yhdessä tekeminen maistuu. Täällä tuntuu olevan mahdollisuuksia ottaa vastuuta ja harjoitella johtamista turvallisessa ja hyvähenkisessä ympäristössä.

Leo Kuisma

Comments


bottom of page