Hallitus 2020

Ota meihin yhteyttä.

Lauri Vuoristo

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja (PRES) johtaa ja edustaa kamaria erilaisissa kokouksissa ja tilaisuuksissa. Ota yhteyttä pres.jciespoo@gmail.com.

Henri Rosenström

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja (DP) vastaa  jäsenhankinnasta ja valmistautuu tulevaan hallitusvuoteen. Ota yhteyttä dp.jciespoo@gmail.com.

Heli Toivanen

Yhteiskuntalohkon johtaja/

Myyntijohtaja

Yhteiskuntalohkon johtaja (COM) vastaa kamarin yhteiskuntasuhteista ja projekteista. Myyntipäällikkö (BUS) vastaa kamarin yhteistyökumppanuussuhteista, niiden kehittämisestä ja myyntitiimin johtamisesta. Ota yhteyttä com.jciespoo@gmail.com.

Tiina Kallio-Kokko

Yksilölohkon johtaja

Yksilölohkon johtaja (IND) vastaa kamarin jäsenistöä kehittävien koulutusten suunnittelusta ja koordinoinnista. Ota yhteyttä ind.jciespoo@gmail.com.

Kaisa Kuusinen

Sihteeri/ Rahastonhoitaja

Sihteeri (SECY) ja rahastonhoitaja (TREAS) tukee kamarin hallintoa ja vastaa kamarin raha-asioiden hoitamisesta. Ota yhteyttä secy.jciespoo@gmail.com.

Olli Mäkelä

Kansainvälisyyslohkon johtaja

Kansainvälisyyslohkon johtaja (INT) vastaa kamarin kansainvälisten kokousten markkinoinnista ja twinning-toiminnasta. Ota yhteyttä int.jciespoo@gmail.com.

Yasmin Forbes

Tiedottaja

Tiedottaja (LIO) vastaa kamarin sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Ota yhteyttä lio.jciespoo@gmail.com.

Milla Harju

Edellinen puheenjohtaja

Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) vastaa toiminnan raportoinnista ja kamarin palkinnoista. Ota yhteyttä ipp.jciespoo@gmail.com.

©2020 by Espoon Nuorkauppakamari.