Hallitus 2022

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, olet halukas yhteistyöhön tai sinulla ilmenee mitä tahansa kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä. Vastaamme mielellämme.

Olli_edited.jpg

Olli Mäkelä

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja (PRES) johtaa ja edustaa kamaria erilaisissa kokouksissa ja tilaisuuksissa. Ota yhteyttä pres.jciespoo@gmail.com.

Kimmo (2).jpg

Kimmo Kuusela

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja (DP) vastaa  jäsenhankinnasta ja valmistautuu tulevaan hallitusvuoteen. Ota yhteyttä dp.jciespoo@gmail.com.

Ida3_edited_edited.jpg

Ida Heino

Yhteiskuntalohkon johtaja/

Myyntijohtaja

Yhteiskuntalohkon johtaja (COM) vastaa kamarin yhteiskuntasuhteista ja projekteista. Myyntipäällikkö (BUS) vastaa kamarin yhteistyökumppanuussuhteista, niiden kehittämisestä ja myyntitiimin johtamisesta. Ota yhteyttä com.jciespoo@gmail.com.

Malin_Heidi_NELIÖ_edited.jpg

Heidi Malin

Tiedottaja

Tiedottaja (LIO) vastaa kamarin sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Ota yhteyttä lio.jciespoo@gmail.com.

veera_edited.jpg

Veera Simola

Sihteeri/ Rahastonhoitaja

Sihteeri (SECY) ja rahastonhoitaja (TREAS) tukee kamarin hallintoa ja vastaa kamarin raha-asioiden hoitamisesta. Ota yhteyttä secy.jciespoo@gmail.com.

jyrki_edited.jpg

Jyrki Luukko

Kansainvälisyyslohkon johtaja

Kansainvälisyyslohkon johtaja (INT) vastaa kamarin kansainvälisten kokousten markkinoinnista ja twinning-toiminnasta. Ota yhteyttä int.jciespoo@gmail.com.

0-3.jpeg

Kaisa Kuusinen

Tapahtumavastaava

Tapahtumavastaava (LOM) vastaa tapahtumien järjestämisestä kamarissa ja eri kamareiden kesken. . Ota yhteyttä lom.jciespoo@gmail.com.

suvi.jpg

Suvi Lehtonen

Koulutusvastaava

Koulutusvastaava (IND) vastaa koulutuksien suunnittelusta, järjestämisestä ja markkinoinnista.

Henri%202_edited.jpg

Henri Rosenström

Edellinen puheenjohtaja

Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) vastaa toiminnan raportoinnista ja kamarin palkinnoista. Ota yhteyttä jciespoo@gmail.com.