top of page

Hallitus 2023

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, olet halukas yhteistyöhön tai sinulla ilmenee mitä tahansa kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä. Vastaamme mielellämme.

Kimmo_edited.jpg

Kimmo Kuusela

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja (PRES) johtaa ja edustaa kamaria erilaisissa kokouksissa ja tilaisuuksissa. Ota yhteyttä pres.jciespoo@gmail.com.

suvi.jpg

Suvi Lehtonen

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja (DP) vastaa  jäsenhankinnasta ja valmistautuu tulevaan hallitusvuoteen. Ota yhteyttä dp.jciespoo@gmail.com.

Miia_edited.jpg

Miia Oulasvirta

Myyntijohtaja

Myyntipäällikkö (BUS) vastaa kamarin yhteistyökumppanuussuhteista, niiden kehittämisestä ja myyntitiimin johtamisesta. Ota yhteyttä bus.jciespoo@gmail.com.

EY_0045_DSC09945 - MV.jpg

Kaisa Kabashi

Tiedottaja

Tiedottaja (LIO) vastaa kamarin sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Ota yhteyttä lio.jciespoo@gmail.com.

Iida_Haukilahti_edited.jpg

Iida Haukilahti

Sihteeri/ Rahastonhoitaja

Sihteeri (SECY) ja rahastonhoitaja (TREAS) tukee kamarin hallintoa ja vastaa kamarin raha-asioiden hoitamisesta. Ota yhteyttä secy.jciespoo@gmail.com.

Erika_edited.jpg

Erika Pietilä

Kansainvälisyyslohkon johtaja

Kansainvälisyyslohkon johtaja (INT) vastaa kamarin kansainvälisten kokousten markkinoinnista ja twinning-toiminnasta. Ota yhteyttä int.jciespoo@gmail.com.

Malin_Heidi_NELIÖ_edited.jpg

Heidi Malin-Nieminen

Tapahtumavastaava

Tapahtumavastaava (LOM) vastaa tapahtumien järjestämisestä kamarissa ja eri kamareiden kesken. Ota yhteyttä lom.jciespoo@gmail.com.

Tuomo_edited.jpg

Tuomo Heinonen

Koulutusvastaava

Koulutusvastaava (IND) vastaa koulutuksien suunnittelusta, järjestämisestä ja markkinoinnista.

Olli_edited.jpg

Olli Mäkelä

Edellinen puheenjohtaja

Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) vastaa toiminnan raportoinnista ja kamarin palkinnoista. Ota yhteyttä jciespoo@gmail.com.

Emma_edited.jpg

Emma Lipiäinen

Yhteiskuntavastaava

Yheiskuntavastaava (COM) vastaa projekteihin liittyvistä asioista. Ota yhteyttä com.jciespoo@gmail.com.

bottom of page