Ota yhteyttä ja osallistu mukaan

Kumppaniksi

Keskustellaan yhteistyöstä.

Vapaaehtoiseksi

Auta meitä tekemään hyvää.

Jäseneksi

Varaa tapaaminen.

Hallitus 2019

Ota meihin yhteyttä.

Milla Harju

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja (PRES) johtaa ja edustaa kamaria erilaisissa kokouksissa ja tilaisuuksissa. Ota yhteyttä pres.jciespoo@gmail.com.

Lauri Vuoristo

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja (DP) vastaa  jäsenhankinnasta ja valmistautuu tulevaan hallitusvuoteen. Ota yhteyttä dp.jciespoo@gmail.com.

Erika Pietilä

Yhteiskuntalohkon johtaja

Yhteiskuntalohkon johtaja (COM) vastaa kamarin yhteiskuntasuhteista ja projekteista. Ota yhteyttä com.jciespoo@gmail.com.

Olli Mäkelä

Yksilölohkon johtaja

Yksilölohkon johtaja (IND) vastaa kamarin jäsenistöä kehittävien koulutusten suunnittelusta ja koordinoinnista. Ota yhteyttä ind.jciespoo@gmail.com.

Henri Rosenström

Yhdistyslohkon johtaja

Yhdistyslohkon johtaja (LOM) vastaa kamarin tapahtumien suunnittelusta ja koordinoinnista. Ota yhteyttä lom.jciespoo@gmail.com.

Lotta-Noora Ropponen

Kansainvälisyyslohkon johtaja

Kansainvälisyyslohkon johtaja (INT) vastaa kamarin kansainvälisten kokousten markkinoinnista ja twinning-toiminnasta. Ota yhteyttä int.jciespoo@gmail.com.

Teemu Harakka

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö (BUS) vastaa kamarin yhteistyökumppanuussuhteista, niiden kehittämisestä ja myyntitiimin johtamisesta. Ota yhteyttä bus.jciespoo@gmail.com.

Maiju Heinonen

Tiedottaja

Tiedottaja (LIO) vastaa kamarin sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Ota yhteyttä lio.jciespoo@gmail.com.

Michaël Vanamo

Sihteeri/ Rahastonhoitaja

Sihteeri (SECY) ja rahastonhoitaja (TREAS) tukee kamarin hallintoa ja vastaa kamarin raha-asioiden hoitamisesta. Ota yhteyttä secy.jciespoo@gmail.com.

Sanna Raikaa

Edellinen puheenjohtaja

Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) vastaa toiminnan raportoinnista ja kamarin palkinnoista. Ota yhteyttä ipp.jciespoo@gmail.com.

©2018 by Espoon Nuorkauppakamari.