Ota yhteyttä ja osallistu mukaan

Kumppaniksi

Keskustellaan yhteistyöstä.

Vapaaehtoiseksi

Auta meitä tekemään hyvää.

Jäseneksi

Varaa tapaaminen.

Hallitus 2020

Ota meihin yhteyttä.

Lauri Vuoristo

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja (PRES) johtaa ja edustaa kamaria erilaisissa kokouksissa ja tilaisuuksissa. Ota yhteyttä pres.jciespoo@gmail.com.

Henri Rosenström

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja (DP) vastaa  jäsenhankinnasta ja valmistautuu tulevaan hallitusvuoteen. Ota yhteyttä dp.jciespoo@gmail.com.

Heli Toivanen

Yhteiskuntalohkon johtaja/

Myyntijohtaja

Yhteiskuntalohkon johtaja (COM) vastaa kamarin yhteiskuntasuhteista ja projekteista. Myyntipäällikkö (BUS) vastaa kamarin yhteistyökumppanuussuhteista, niiden kehittämisestä ja myyntitiimin johtamisesta. Ota yhteyttä com.jciespoo@gmail.com.

Tiina Kallio-Kokko

Yksilölohkon johtaja

Yksilölohkon johtaja (IND) vastaa kamarin jäsenistöä kehittävien koulutusten suunnittelusta ja koordinoinnista. Ota yhteyttä ind.jciespoo@gmail.com.

Kaisa Kuusinen

Sihteeri/ Rahastonhoitaja

Sihteeri (SECY) ja rahastonhoitaja (TREAS) tukee kamarin hallintoa ja vastaa kamarin raha-asioiden hoitamisesta. Ota yhteyttä secy.jciespoo@gmail.com.

Olli Mäkelä

Kansainvälisyyslohkon johtaja

Kansainvälisyyslohkon johtaja (INT) vastaa kamarin kansainvälisten kokousten markkinoinnista ja twinning-toiminnasta. Ota yhteyttä int.jciespoo@gmail.com.

Yasmin Forbes

Tiedottaja

Tiedottaja (LIO) vastaa kamarin sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Ota yhteyttä lio.jciespoo@gmail.com.

Milla Harju

Edellinen puheenjohtaja

Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) vastaa toiminnan raportoinnista ja kamarin palkinnoista. Ota yhteyttä ipp.jciespoo@gmail.com.

©2018 by Espoon Nuorkauppakamari.