top of page
Orange Ebb and Flow Abstract LinkedIn Banner (Desktop Wallpaper) (3000 × 1688 px).png

HAE KOEJÄSENEKSI

Voit hakea Espoon Nuorkauppakamarin jäseneksi milloin vain ja otamme sinut mieluusti koejäseneksemme. Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä lisätietojen kera. Vaihtoehtoisesti voit ottaa myös suoraan yhteyttä varapuheenjohtajaamme Katrina Vanalaan dp.jciespoo@gmail.com.

Olemme sinuun yhteydessä!

Täytä lomake - Olemme yhteydessä!

Mitä tarjoamme ja mikä on roolisi?

Tarjoamme sinulle ympäristön, jossa voit kehittää itseäsi ja johtamistaitojasi projekteissa ja hallitusviroissa.

Pääset osaksi oppimisympäristöä, jossa on turvallista onnistua ja epäonnistua. Ympärilläsi on vahva joukko oman alansa asiantuntijoita ja johtajia, joiden kanssa pääset luomaan vahvoja verkostoja sekä eri puolilta Suomea, että myös ulkomailta.

 

Haluamme jäseniksi aktiivisia ihmisiä, jotka haluavat kehittää itseään ja ympäristöään. Omat mieltymyksesi ohjaavat sinun kamariuraasi ja sitä, mitä haluat kamaritoiminnassa oppia ja saavuttaa. Voit painottaa esimerkiksi kansainvälisyyttä, johtajuutta tai esimerkiksi strategiatyötä. Päätös on sinun.  

Miten hakuprosessi etenee?

1. Yhteystietosi jättämisen jälkeen meiltä ollaan sinuun yhteydessä haastattelun varaamiseksi.

 

2. Haastattelussa kuulet tarkemmin toiminnastamme, ja me pääsemme kuulemaan sinusta lisää.

3. Haastattelun jälkeen voit jättää koejäsenhakemuksen, joka välitetään hallituksen käsiteltäväksi. Hallitus tekee päätöksen koejäsenyydestä seuraavassa kokouksessaan.

bottom of page