top of page
24958980_2076558389246768_78012109990383

Keitä olemme

Kehitämme sinua, kiihdytämme työelämääsi ja laajennamme verkostojasi.

Espoon Nuorkauppakamari (ENKK) on aktiivisten nuorten aikuisten yhteisö, joka tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuden kehittää työelämätaitojaan ja laajentaa sosiaalisia verkostojaan.

Tavoitteenamme on toimia alustana, joka mahdollistaa nuorille aikuisille johtamiseen, itsensä kehtittämiseen, kansainvälistymiseen ja yrittäjyyteen liittyvien taitojen ja kokemusten kasvattamisen. Meille luonteenomaista on rento ilmapiiri, jossa jokainen saa mahdollisuuden kehittää omia kykyjään ja vahvuuksiaan. Tällä hetkellä meillä on 35 aktiivista jäsentä ja 30 senaattoria.

Espoon Nuorkauppakamari on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n paikallisyhdistys. Teemme laaja-alaista yhteistyötä muiden paikalliskamarien kanssa esimerkiksi järjestämällä yhteisiä koulutuksia ja tapahtumia. Olemme aktiivisesti mukana myös kansainvälisessä Twinning-toiminnassa ja meillä on tällä hetkellä kuusi ulkomaista yhteistyökamaria.  

Yleistä nuorkauppakamaritoiminnasta

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kouluttamis - ja verkostoitumisjärjestö, joka toimii maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa. Suomessa nuorkauppakamaritoimintaa koordinoi Suomen Nuorkauppakamarit Ry. Kaikki nuorkauppakamarit kuuluvat Junior Chamber International-kattojärjestön alle.

bottom of page