top of page
Orange Ebb and Flow Abstract LinkedIn Banner (Desktop Wallpaper) (3000 × 1688 px).png

Keitä olemme

On hyvä olla Espoolainen - Kehitämme sinua, kiihdytämme työelämääsi ja laajennamme verkostojasi.

Espoon Nuorkauppakamari (ENKK) on aktiivisten nuorten aikuisten yhteisö, joka tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuden kehittää työelämätaitojaan ja laajentaa sosiaalisia verkostojaan.

Tavoitteenamme on toimia alustana, joka mahdollistaa nuorille aikuisille johtamiseen, itsensä kehtittämiseen, kansainvälistymiseen ja yrittäjyyteen liittyvien taitojen ja kokemusten kasvattamisen. Meille luonteenomaista on rento ilmapiiri, jossa jokainen saa mahdollisuuden kehittää omia kykyjään ja vahvuuksiaan. Tällä hetkellä meillä on 35 aktiivista jäsentä ja 30 senaattoria.

Espoon Nuorkauppakamari on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n paikallisyhdistys. Teemme laaja-alaista yhteistyötä muiden paikalliskamarien kanssa esimerkiksi järjestämällä yhteisiä koulutuksia ja tapahtumia. Olemme aktiivisesti mukana myös kansainvälisessä Twinning-toiminnassa ja meillä on tällä hetkellä kuusi ulkomaista yhteistyökamaria.  

Yleistä nuorkauppakamaritoiminnasta

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kouluttautumis - ja verkostoitumisjärjestö, joka toimii maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa. Suomessa nuorkauppakamaritoimintaa koordinoi Suomen Nuorkauppakamarit Ry. Kaikki nuorkauppakamarit kuuluvat Junior Chamber International-kattojärjestön alle.

Hallitus 2024

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, yhteistyöstä kanssamme tai haluat kysyä lisää, olethan meihin yhteydessä. Vastaamme mielellämme.

2 (1).jpg

Suvi Lehtonen

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja (PRES) johtaa ja edustaa kamaria erilaisissa kokouksissa ja tilaisuuksissa. Ota yhteyttä pres.jciespoo@gmail.com.

e0aee366-9a00-3387-3901-f24a1dc813ee.jpeg

Katrina Vanala

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja (DP) vastaa  jäsenhankinnasta ja valmistautuu tulevaan hallitusvuoteen. Ota yhteyttä dp.jciespoo@gmail.com.

b2ec2080-3477-9f00-5655-5dec335d59ec.png

Wille Asikainen

Myyntijohtaja

Myyntipäällikkö (BUS) vastaa kamarin yhteistyökumppanuussuhteista, niiden kehittämisestä ja myyntitiimin johtamisesta. Ota yhteyttä bus.jciespoo@gmail.com.

Iida_Haukilahti_edited.jpg

Iida Haukilahti

Tiedottaja

Tiedottaja (LIO) vastaa kamarin sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta. Ota yhteyttä lio.jciespoo@gmail.com.

WhatsApp Image 2023-11-30 at 17.43.12.jpeg

Emilia Kronqvist

Sihteeri/ Rahastonhoitaja

Sihteeri (SECY) ja rahastonhoitaja (TREAS) tukee kamarin hallintoa ja vastaa kamarin raha-asioiden hoitamisesta. Ota yhteyttä secy.jciespoo@gmail.com.

Emma_edited.jpg

Emma Lipiäinen

Kansainvälisyyslohkon johtaja

Kansainvälisyyslohkon johtaja (INT) vastaa kamarin kansainvälisten kokousten markkinoinnista ja twinning-toiminnasta. Ota yhteyttä int.jciespoo@gmail.com.

WhatsApp Image 2024-02-13 at 14.07.11.jpeg

Jasmin Levo

Tapahtumavastaava

Tapahtumavastaava (LOM) vastaa tapahtumien järjestämisestä kamarissa ja eri kamareiden kesken. Ota yhteyttä lom.jciespoo@gmail.com.

Kimmo_edited.jpg

Kimmo Kuusela

Edellinen puheenjohtaja

Edellisen vuoden puheenjohtaja (IPP) vastaa toiminnan raportoinnista ja kamarin palkinnoista. Ota yhteyttä jciespoo@gmail.com.

bottom of page