top of page
Glass Buildings

Projektit

Yksi toimintamme kulmakivistä on projektitoiminta. Tällä sivulla näet lyhyen yhteenvedon tärkeimmistä projekteistamme. Kysy lisää muista projekteistamme yhteiskuntalohkon johtajaltamme Kaisa Kuusiselta com.jciespoo@gmail.com.

Mysteeri golf ja kesäjuhlat

1.png

Alue A:n golfmestraruuskisa sekä kesäjuhla mysteeri-teemalla. Golf on urheilulajina täysi mysteeri. Vaikka kuinka paljon lajia harrastaa, niin se yllättää harrastajatkin aina. Vielä oudompi yhtälö se on niille, jotka eivät sitä harrasta. Hyppää siis mukaan ensimmäistä kertaa järjestettävään ENKK:n Mysteerigolfiin ja Mysteeri-kesäjuhliin! Tapahtuma saa ensi-iltansa kesän 2024 lopussa. Tästä et halua jäädä paitsi.

Joulupuu Espoo

15000264_1877708052465137_65922529964753

Perinteinen hyvänmielen joulukeräys, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. 

Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli toiminnalla ei tuoteta voittoa. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Tällaisia lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia, pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000. Lahjat jaetaan perille saajilleen luotettavien tahojen, kuten kaupungin sosiaalihuollon kautta. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja.

Positiisivin espoolainen/ granilainen

Espoon Nuorkauppakamari järjestää vuosittain ”Positiivisin Espoolainen” ja ”Positiivisin Granilainen” äänestyksen yhdessä paikallislehtien ja kaupungin kanssa. Lehden lukijat saavat asettaa tuttuja ehdolle ja näistä valitaan kolme finalistia. Tämän jälkeen suoritetaan äänestys ja finalisteista eniten ääniä saanut palkitaan vuoden positiivisimmaksi.

Seuraamalla paikallislehtiä Länsiväylää ja KaunisGrania pääset asettamaan tuttuja ehdolle ja äänestämään!

kunniakirjat_edited.jpg

Minun Kaupunkini - Värityskirja

13131030_10154263077494432_6604684270729

35-40 sivuinen värityskirja n. 3500 Espoolaiselle ekaluokkalaiselle jossa aiheena Minun kaupunkini.

Tarkoituksena esitellä lapsille yhteiskunnan eri toimijoita(esim. yrityksiä ja ammatteja, kaupunkeja, järjestöjä, jne.)

Yritykset voivat ostaa kirjaan sivun, jolloin sivun piirustus tulee liittymään läheisesti yrityksen toimintaan

Värityskirja jaetaan lahjana kaikille Espoon ekaluokkalaisille. 

bottom of page